HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Syawal 1438H


Assalamualaikum.

Lama gila nisa tak buka blog, sejak tahun lepas. HAHAHA
Okay, hari ni terdetik nak buka blog balik sebab hari tu (sekitar bulan April/Mei) ada junior Kolej Matrikulasi Perlis Gen18 pm nisa dekat facebook dan instagram (maaf nisa ni jarang buka facebook buat masa sekarang, tapi kadang kadang tu buka ja) dia nak tanya mengenai KMP dan ada juga yang nak tanya mengenai kursus Statistik Industri ni. Nanti la nisa buat satu lagi entri, khusus untuk dua perkara tersebut.

Hari ni (03 Julai 2017 bersamaan 9 Syawal 1438H) Jadi, apa yang seronok sangat dengan perayaan Hari Raya Aidilfitri korang semua tahun ni? Kalau nisa? Nisa tak beraya mana pun tahun ni. abah kena kerja sepanjang seminggu pertama Syawal. Yelaa, orang nak guna air kan masa raya ni. Sebenarnya taknak pun cerita panjang panjang pasal Syawal tahun ni cuma nak kongsi gambar ja dekat sini.

Andalas Residence - 1 Syawal 1438H

Iftar Andalas Residence - 28 Ramadhan 1438H


No comments:

Template By NisaaRazie